Poort van Dronten open voor u

Open voor u?

Als ondernemer wilt u ruimte om te groeien. Wellicht zelfs letterlijk! Bij voorkeur op een locatie die even representatief als veilig is. En goed bereikbaar natuurlijk, voor zowel uw klanten als leveranciers. Daarom stelt Poort van Dronten zich graag voor u open.

Poort van Dronten is een duurzaam en toekomstbestendig bedrijventerrein, bedoeld voor ondernemers met een capaciteitsbehoefte vanaf circa 2000 m². Op het terrein is volop ruimte voor bedrijvigheid tot en met categorie 4. Denk aan hoogwaardige industrie, agribusiness en logistiek. Bijzonder is de aanleg van een ruime waterpartij. Het water grenst aan de noordelijke en oostelijke kant aan het open landschap. De zuidelijke en westelijke oever, omkaderd door bomenrijen, flankeren het bedrijventerrein. Op die manier ontstaat een herkenbare entree op een prachtige zichtlocatie langs de vernieuwde N307, de oost-westverbinding van Alkmaar tot Zwolle. Precies zoals u wenst!

In de waterpartij bevinden zich bedrijveneilanden. De eilanden in Poort van Dronten vormen letterlijk de toegangspoort van het bedrijventerrein, waarbij de toekomstige gebouwen een interactieve relatie hebben met het water.

Heeft u interesse en wilt u weten of uw bedrijf in aanmerking komt voor vestiging in Poort van Dronten? Klik dan hier voor een bestemmingsplantoets of neem contact op met Daniëlle ter Beke, accountmanager. Tel.: algemeen 14 0321 / direct (0321) 388 602. mailadres: D.ter.Beke@dronten.nl